lørdag, september 06, 2008

Kaffe og telefoner, fornuft og følelser

Mot slutten av min periode som syk sofasliter utrettet jeg et stunt som jeg mest av alt er flau over. Men jeg elsker å le av meg selv, derfor utbasunerer jeg det nå til alle som gidder å lese dette: Jeg putta telefonen min oppi kaffekoppen!!! Om det var feber, utmattelse, glatte hender eller rett og slett uflaks som gjorde utslaget, vet jeg ikke. Og det spiller for så vidt ingen rolle. Resultatet er det samme: Død telefon. Følte meg litt som hun på reklamen som jeg har ledd mye av, hun som heller kaffe på venninnens telefon. Men jeg gjorde det IKKE med vilje. Lover! Men jeg fant i alle fall ut at Arkimedes hadde rett; når man senker et legeme ned i en væske, vil væsken stige. Den steg såpass at det var kaffe over hele bordet og en del av stuegolvet. Men det var i grunnen det minste problemet.

Jeg demonterte telefonen så godt det lot seg gjøre for å se om jeg kunne få liv i den igjen. Og etter en tørkeperiode, kom den seg faktisk forbausende godt! Men så hadde den stadige tilbakefall og virket bare sånn litt innimellom. Det er vanskelig å forholde seg til, så jeg måtte kjøpe ny.

Så var det valgets kval. Det er så utrolig mange stilige telefoner på markedet med alle slags finesser. Jeg trenger en telefon jeg kan ringe og sende meldinger med. Og så må jeg ha vekkerklokke og kalender. Kamera er jo blitt standard nå, tror jeg. Og tenk, jeg klarte å la fornuften seire! Jeg kjøpte en (relativt) rimelig variant. Den trauste kommunearbeideren, liksom. Ikke noe spesiell på noen som helst måte, men den tilfredsstilte mine krav. Man leier jo ikke Kjell Nupen til å male huset, hvis du skjønner hva jeg mener...

Og den har plass til 1000 kontakter! Og der kommer en kjedelig ting. Jeg var veldig glad for at SIM-kortet fremdeles er i full vigør. Men sist gang jeg skulle skifte SIM-kort, la jeg alle kontaktene mine over på telefonen. Det betyr at jeg ikke har et eneste nummer på kortet. Jeg fikk skrevet av alle på A og noen få på B før telefonen konka helt ut.

Så kjære deg som leser dette, hvis du føler at du burde ha en plass i min telefonliste og har et navn som begynner på en bokstav som kommer etter A i alfabetet, vær så snill å sende meg en tekstmelding med ditt navn (og gjerne noen hyggelige ord i tillegg) så jeg kan utnytte LITT av kapasiteten på min nye "jeg er glad i deg som du er"-telefon :0)

2 Comments:

Anonymous Anonym said...

hehe.. Skal vedde på at fabrikkene om lage mobiltelefoner gnir seg i fingeren over alle som får "vannskade" på mobilene sine :-) Jeg har aldri mistet min i kaffekoppen, men tro meg; jeg har hatt mange mobiler, hehe

3:28 p.m.  
Blogger Cecilie said...

Det var jo en original måte å få seg ny mobil på:)

Kjipt å miste hele telefonlista, men greit å ha som unnskyldning når noen er misfornøyd med at du ikke tar kontakt;)

Håper du er frisk igjen - du rakk visst å smitte meg!

5:51 p.m.  

Legg inn en kommentar

<< Home