fredag, mai 11, 2007

Om å være et JA-menneske

Jeg har IKKE ei gammel tante som heter Monica. Men jeg har ei spill levende ei som heter Åse. Vi var forrige helg i konfirmasjen hos min fetter Øyvind. Bildene har Birger, så det får bli senere... Men det jeg vil fram til er at tante Åse er et unikum av energi!


Vi kom mange hele veien fra Kristiansand. Da hadde tant Åse laget lapskaus! Det hun ikke helt hadde tatt med i betraktninga var at vi hadde buffet på Strømstad-ferja og var ganske mette ... Men så hadde hun vel middag en stund framigjennom :-)


Så holdt de en fabelaktig fest på Fredriksten Kro der fetter Øyvind ble behørig konfirmert.


Dagen derpå ble vi invitert på frokost. For de har vel ikke startet serveringen på campingen ennå? Du er fantastisk, tante!


Og i tillegg til dette har hun rigget til to poser med arvetøy til Knut Even (jeg labber rundt i en av dongribuksene) og har også klar en bunad til lille Sivert på halvanne. Hjelp!!!Jeg har blitt beskyldt for å likne min tante. Tror egentlig det var av utseende. Men jeg er redd jeg er et sånt ja-menneske jeg også.


17. mai skal arrangeres av oss foreldre på 4.trinn. Og når ingen andre melder seg, så får jeg hysterisk anfall. Så jeg skal levere sjokoladekake, boller, kaffe, vaffelrøre, vannkoker samt være konferansier på selveste dagen fordi ingen andre vil. Hjelp, jeg gruer meg! Måtte Terje være så snill å gå på neste foreldremøte. . .


Et bittelite glimt fra ferien på Merdø, små og store barn på Kamelsteinen:

Det sies at denne steinen snur seg hver gang det bakes kanelboller på øya. Jeg tror det er noe med ungers tendens til å blande kamel og kanel og var ikke nok ja-menneske til å prøve :0)

4 Comments:

Anonymous Anonym said...

Hyggelig å få spalteplass på bloggen din. Ja, det blir nok en stund til det blir lapskaus her i huset igjen!
Det er ganske moro å se hvor opptatt folk blir av å studere skotuppene sine i situasjoner hvor det er valg, eller spørsmål om å bidra. Det er så flaut det, så da må jeg jo stille opp!! Hva har du blitt valgt til i dag da pleier Erlend å spørre. Du kan bare begynne å øve deg i å si nei med en gang! Jeg øver enda, men har langt igjen. På et tidspunkt renner det nemlig over, og man blir helt mett!!!!!!!

1:08 p.m.  
Anonymous Anonym said...

Hei Elisabeth,

Er innom siden din av og til for å se om det er noe nytt. Du har en veldig god penn! Alltid gøy å lese! Høres ut som dere har det bra. Her i huset er alt som det pleier. Robert skal reise vekk fra i morgen (mandag) til onsdag. 3 hele dager som "alenemamma".. Det blir nok en prøvelse for enhver av oss tenker jeg... Neida, det går så fint atte!! Ha det bra så lenge så leser jeg innom igjen snart!

Klem Kirsten

7:58 p.m.  
Anonymous Anonym said...

Hyggelig å se at det er nytt å lese her.

Hvis du har en ledig stund til helga, så er vi i området. :)

*klem*

11:24 p.m.  
Anonymous Anonym said...

Hei!
Er spent på om du kom helskinnet gjennom 17 mai?

7:09 a.m.  

Legg inn en kommentar

<< Home